sponsor

SPONSORING

Andere sponsormogelijkheden op maat en eventueel in natura zijn steeds bespreekbaar. Contacteer Selamet Belkiran voor een gesprek.

 

 

 

Onze contactgegegevens

Contacteer Selamet Belkiran voor een gesprek.

Contactgegevens: selamet.belkiran@utvweb.be

0475 609 504 of 03/289 91 13

Waarom Sultan der Maanden sponsoren?


Er komen ruim 6000 bezoekers op Sultan der maanden. U kunt deze doelgroep gemakkelijk en efficiĆ«nt bereiken met uw boodschap. Daarom bieden wij aantrekkelijke, op maat gesneden sponsoringsformules, die verder kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Wij streven ernaar om  u te helpen om uw doelgroep(en) te bereiken, waarbij u een maximale profijt kunt halen voor uw organisatie of bedrijf. En dit biedt natuurlijk tevens de kans om bij te dragen aan zowel uw succes als dat van Sultan der Maanden.

Wij bieden u de kans om uw product of diensten exclusief te profileren bij de doelgroep. Tevens vergroot de zichtbaarheid van uw organisatie en genereert u meer naamsbekendheid. Wij bieden u de kans om positieve reclame te maken over uw producten en of diensten en wij bieden u de kans om nieuwe relaties en bestaande netwerken te versterken.

 

De vierde editie 2019 zal trouwens ook twee dagen langer duren dan vorig jaar. Het festival zal dus 5 dagen duren. Hierbij is onze prognose dat wij 10.000  bezoekers kunnen verwachten. Ook de plaats is groter. Mede door het overdonderend succes van 2018 zullen we in feite verdubbelen.


Sponsormogelijkheden

Onze promoties waar uw logo kan verschijnen

Onze flyers. 15.000 exemplaren en 500 affiches worden  uitgedeeld.Onze persoonlijke uitnodigingen . 250 exemplaren

Onze banner die naast het groot podium verschijnt (Dit jaar zullen er ook schermen zijn naast het podium waarop uw logo kan loopen)500 eur

  • uw logo op ons drukwerk (15.000 flyers)
  • uw logo op onze sociale media (5000 volgers op facebook)
  • uw logo in klein formaat op het podium

1.500 eur

  • uw logo op ons drukwerk (15.000 flyers)
  • uw logo op onze sociale media (5000 volgers op facebook)
  • uw logo in groot formaat op het podium
  • exclusieve toegang tot de VIP tent met VIP behandeling voor 2 personen
  • recht op promostand
  • mogelijkheid om promogirls en boys in te zetten

DESGUINLEI, 2018 ANTWERPEN